nyt fra atrium

ny kursuslokation

Fra 15. november 2019 frem til q4 2020 afholdes alle Atrium-kurser i Søhuset konferencecenter i hørsholm


Da vores egne kursusfaciliteter på Østerbro i København skal gennemgå en større forvandling i perioden fra 15. november frem til Q4 2020, vil vores kurser midlertidigt blive flyttet til Søhuset konferencecenter i Hørsholm.

Bortset fra ny kursuslokation vil det være business as usual, og vores team vil være til stede i Søhuset og assistere undervisere og kursusledere på selve kurserne. 

Vi glæder os til atter at kunne byde jer velkommen i vores spritnye og topmoderne kursuslokaler i København i Q4 2020.

Om søhuset

Søhuset har både store og små rum, hvor I sammen kan strække jer mod fælles mål. Der er 12 mødelokaler med plads fra 2-98 personer og et fleksibelt auditorium, hvor op til 350 personer kan mødes for at lytte begejstret til hinanden eller til en oplægsholder.

Søhuset har tre tankegange, tre walk-and-talk mødestier, omgivet af flot natur. Her kan I gå i fælles flok og gavmildt lufte jeres ideer om fremtiden, hver for sig og sammen. Søhusets tre tankegange er anlagt i terrænet udenfor med det højere formål at lade mødedeltagerne få luft, så nye og større kollektive ideer og perspektiver kan opstå.


Søhuset Konferencecenter
Venlighedsvej 10
2970 Hørsholm

Find vej 

Søhuset konferencecenter er beliggende i Forskerparken i Hørsholm. 


Offentlig transport:

Bus 15E kører direkte til Søhuset fra Nørreport Station på under 40 minutter. Bus 150S stopper på Kongevejen 5 minutters gang til Søhuset og kører fra Nørreport Station på 40 minutter.


Gratis parking:

Søhuset tilbyder gratis parkering ved hoveddøren plus ladestationer til elbiler.


Læs mere på soehuset.dk